Over ons

Willem van Noppen, erkend installateur, is de man achter VANO Installatietechniek.

Hij kan even enthousiast vertellen over het gebouwbeheersysteem voor een mega-bedrijfspand als over het vernieuwen van de cv-ketel bij een particulier. Willem van Noppen, erkend installateur, is de man achter VANO Installatietechniek.

Na zijn middelbare school ging hij aan de slag bij een groot installatiebedrijf. Die functie verschafte hem jarenlange ruime ervaring in uiteenlopende projecten, variërend van het aanleggen van zuurstofleidingen in ziekenhuizen tot het vervangen van rioleringen bij olieraffinaderijen.

Via avondstudie behaalde hij alle vereiste papieren om zich als erkend installateur te vestigen. In 2006 begon hij VANO Installatietechniek, voor al het voorkomende loodgieterswerk, projectuitvoering en klimaatbeheersing. Het jonge bedrijf kende een vliegende start. Inmiddels heeft hij een brede klantenkring opgebouwd.

Particulieren kloppen bij VANO Installatietechniek aan voor de nieuwbouw/renovatie van de cv-installatie, de badkamer of keuken, de reparatie van dakgoot of riolering. Bedrijven en instellingen nemen de installateur uit de regio Drechtsteden in de arm voor een scala aan werkzaamheden: het vervangen of optimaliseren van de cv-installaties, dakinspecties, renovatie van de kruipruimte, vernieuwing van leidingen – de lijst is lang.

contact willem
"Een ziekenhuis uit de regio kampte met een slechte warmwatercirculatie. Na een grondige analyse van de bouwtekeningen konden we het probleem uitstekend verhelpen."

Willem van Noppen

benieuwd naar meer?