Over ons

Willem van Noppen, erkend installateur

Het bedrijf VANO is een gekwalificeerd en erkend installatiebedrijf. Onze kracht ligt in de diversiteit van het bedrijf. Of het nu gaat over het gebouwbeheersysteem voor een groot bedrijfspand als over het vernieuwen van de cv-ketel bij een particulier. Het aanleggen van zuurstofleidingen in ziekenhuizen tot  het vervangen van rioleringen op olieraffinaderijen. Willem van Noppen, erkend installateur, is de man achter VANO Installatietechniek.

Alle vereiste papieren zijn in huis, om als erkend installateur te vestigen. In 2006 begon hij VANO Installatietechniek, voor loodgieterswerk, projectuitvoering en klimaatbeheersing. Het bedrijf kende een vliegende start en groeide uit tot wat het nu is: een veelzijdige onderneming met gemotiveerde en gekwalificeerde vakmensen.

Bedrijven en instellingen kloppen bij ons aan voor het vervangen of optimaliseren van cv-installaties. Ze nemen ons graag in de arm voor dak inspecties, renovatie van kruipruimtes, vernieuwing van leidingen, etc. Een werk is voor ons niet snel te groot (bijvoorbeeld: het ontwerpen en realiseren van een collectief verwarmingssysteem voor 120 woningen) of te klein (een verstopte riolering van een eengezinswoning). We draaien onze hand er niet voor om.

contact willem
"Een ziekenhuis uit de regio kampte met een slechte warmwatercirculatie. Na een grondige analyse van de bouwtekeningen konden we het probleem uitstekend verhelpen."

Willem van Noppen

benieuwd naar meer?