Als u ‘CV’ zegt, denken wij: Compleet Verzorgd

We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar als het gaat om CV-installaties kunt u de mannen van VANO Installatietechniek weinig wijs maken. De centrale verwarming bij u thuis, de cv-installatie in het bejaardentehuis bij u om de hoek, in de school van uw kinderen, in het ziekenhuis bij u in de stad, we weten overal raad mee. Om niet te zeggen: we hebben wel voor hetere vuren gestaan…

Laat de radiatoren, luchtverwarming, vloerverwarming, HR-ketels, warmtepompen, bodemwisselaars, cascade-opstellingen maar aan ons over.

We volgen de technische ontwikkelingen op de voet, zodat ook onze regeltechniek up to date is. Dankzij die techniek kan een eenvoudige inspectie van uw installatie u al een aanzienlijke besparing opleveren. Het vervangen van een oude ketel door een HR-exemplaar is slechts een deel van de oplossing; vaak brengt een deskundige toepassing van regeltechniek nog een grote(re) sprong voorwaarts.

Nieuws en updates

Welkom op de nieuwe homepage

Geplaatst op 12-09-2011

Welkom op de nieuwe website van VANO Installatietechniek. Via deze nieuwe website kunnen wij u voortaan nog beter informeren over onze dienstverlening.

Lees verder »


VANO INSTALLATIETECHNIEK
Oranjestraat 12
3361 HR Sliedrecht
Telefoon: 0184-418022
info@vanoinstallatietechniek.nl