Twee vliegen in één klap: milieuvriendelijk, kostenbesparend

VANO Installatietechniek kan met alle reguliere installaties voor centrale verwarming en mechanische ventilatie uit de voeten. Maar ons hart gaat wel sneller kloppen bij de nieuwste generatie energiezuinige installaties. En dan niet alleen omdat ze zo tegemoetkomen aan de eisen van het Bouwbesluit en het ministerie van VROM. Ze zijn milieuvriendelijk en kostenbesparend.

Bij conventionele installaties wordt onbedoeld veel energie vernietigd. Bij de ventilatie wordt immers warme lucht afgevoerd en verse – koude – lucht aangevoerd, die dan weer opwarming vereist.

Onvermijdelijk is dat allerminst. De nieuwere apparatuur voorziet door middel van een luchtbehandelingskast in WarmteTerugWinning (WTW) van de ‘verbruikte’ warme lucht. De rendementen lopen hierbij op tot ver boven de 80%. Een warmtepomp en een bodemwisselaar zorgen ’s winters voor een opwarming van de koude lucht, ’s zomers draagt de bodemwisselaar bij aan de gewenste passieve koeling.

Met deze geavanceerde hulpmiddelen, op basis van bewezen techniek, kunnen hoge rendementen worden behaald. Bij een recent project becijferden we dat de eigenaar voor elke euro aan opgenomen energie voortaan een veelvoud aan gekoelde lucht ontvangt. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf/instelling!

Nieuws en updates

Welkom op de nieuwe homepage

Geplaatst op 12-09-2011

Welkom op de nieuwe website van VANO Installatietechniek. Via deze nieuwe website kunnen wij u voortaan nog beter informeren over onze dienstverlening.

Lees verder »


VANO INSTALLATIETECHNIEK
Oranjestraat 12
3361 HR Sliedrecht
Telefoon: 0184-418022
info@vanoinstallatietechniek.nl