‘Ontzorgen’ is het kernwoord

VANO Installatietechniek is ook in te schakelen als onderaannemer voor grote projecten. ‘Ontzorgen’ is hier het kernwoord. Vaak gaat het om specialistisch, duidelijk af te kaderen onderdelen, bijvoorbeeld het lassen van dikwandig cv-werk.

Onder-aannemen vereist een ijzeren discipline van medewerkers, want negen van de tien keer ligt er een de keiharde planning aan ten grondslag. ‘We houden van werken onder tijdsdruk’, zegt Willem van Noppen van VANO Installatietechniek. ‘De opdrachtgever moet er helemaal op kunnen rekenen dat het werk binnen de afgesproken termijn kan worden uitgevoerd.’

In het recente verleden heeft VANO Installatietechniek al bij verscheidene projecten als onderaannemer opgetreden. ‘Bij de renovatie van een schoolgebouw in Dordrecht moest in verband met een subsidieaanvraag op korte termijn een nieuwe ventilatie worden aangelegd. Voor de aanleg van dat buizensysteem moesten we grote gaten boren, in beton. Met 19 man gingen we vol aan de bak, in de meivakantie. Op die manier konden we de architect ontzorgen.’

Goede herinneringen bewaart hij ook aan het vervangen van alle schachtleidingen in een bejaardentehuis met 4 verdiepingen, 54 appartementen. ‘Tijdens de verbouwing bleven de bewoners gewoon in hun huis – dus verwarming, toilet, douche, alles moest wel blijven werken.’ Binnen de afgesproken termijn werd de klus geklaard.

Nieuws en updates

Welkom op de nieuwe homepage

Geplaatst op 12-09-2011

Welkom op de nieuwe website van VANO Installatietechniek. Via deze nieuwe website kunnen wij u voortaan nog beter informeren over onze dienstverlening.

Lees verder »


VANO INSTALLATIETECHNIEK
Oranjestraat 12
3361 HR Sliedrecht
Telefoon: 0184-418022
info@vanoinstallatietechniek.nl